Min & Elsas nyårsoutfits

I skrivande stund är jag och Elsa hemma själva, maken & Ludwig for iväg på en playdejt på LEO’s Lekland, och jösses som jag behövde denna stunden “för mig själv” (Elsa sover så det blir lite egentid, jag minns knappt senast jag hade det eftersom vi alla har varit hemma sedan Elsa föddes). Förutom att byta i tvätten tänkte jag bara sitta här framför datorn, jag ska påbörja ett fotoalbum till Ludwig från året som har gått och det kräver sina timmar innan det blir färdigt och att få fixa med det är som terapi för mig. I övrigt njuter jag av att det är knäpp tyst här hemma, det känns nästan som att jag är på spa så lugnt och skönt det är här.  Man ska inte underskatta ljudnivån på en 2-åring, jisses alltså!!

På Nyårsafton bar både jag och Elsa spets, såklart! Elsas kreation är signerad Newbie, en klänning som hon fick av mormor & morfar i julklapp och som hon på sin höjd kommer hinna använda två gånger innan hon växer ur den. Hårbandet som hon fick av farmor & farfar sitter redan för hårt runt hennes huvud men jag är i alla fall glad att outfiten passade på Nyårsafton, hon såg ut som en liten prinsessa. Min spetsklänning kommer från Mamalicious och är såklart en amningsvänlig klänning, jag hade ambitionen att hinna fota en outfit men tiden räckte helt enkelt inte till så jag får fotografera den en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.