Min lilla Dinosaurie

-reklam för Mikk-Line

Termokläder för barnMin lilla Dinosaurie

Åh vad jag älskar detta bildspelet på min älskade lilla Ludwig! Jag är så glad för hans fantasi och hoppas att lekfullheten inom honom kommer att sitta i länge. Tänk att han blir 4 år i januari, 4 år sedan han gjorde mig till mamma. Livet går allt bra snabbt efter att man har fått barn.

Åldern som han är i nu är helt fantastisk, varje dag kommer han med nya kloka frågeställningar. En frågeställning som är lite svår att svara på eller ens förklara så att han ska förstå är när han tittar på bilder på när jag och Calle gifte oss och när han inser att han och Elsa inte var med, då frågar han ”var jag och Elsa döda då”?

Termokläder

Ja men ni ser ju inlevelsen bara han får på sig en Dinosaurie-mössa (och Hulken-kläder), helt underbart! Dinosauriemössa Mikk-Line Dinosauriekläder Termokläder Dinosauriemössa Mikk-Line Fodrade stövlar för barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.