Min lilla Mini-me

Dags att hämta mina små Mini-me’s på Förskolan! Ibland är det fortfarande svårt att förstå att man har två små troll som ständiga följeslagare. Tänk, när min lillebror var ett halvår gammal lämnade vår pappa oss och flyttade till Göteborg. Jag förstår verkligen inte hur min kära mor fick ihop vardagen helt själv. Hon hade alltså en 5-åring, en 3-åring och en liten på ett halvår. Helt ärligt så hade jag aldrig löst den ekvationen utan att bli galen på köpet. Tilläggas bör att min mamma dessutom inte hade körkort så vi var tvungna att cykla överallt! På den tiden hade vi ingen cykelvagn direkt. Nåväl, idag känner jag lite extra tacksamhet för där jag är idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.