Min nya frisyr – page

Page - frisyr

Ny frisyr – page

Jag är så glad att jag äntligen tog steget och vågade klippa av mitt långa hår tidigare i år. Sedan dess har det bara blivit kortare och kortare och jag trivs så sjukt bra i denna längden. Det blir liksom lite mer “frisyr” av det hela när man väl fixar till det. Med min nya värmeborste går det verkligen att få frisyren precis som jag vill ha det. Jag upplever även att håret inte hamnar i vägen lika mycket när jag har det nere vilket jag upplevde att mitt långa hår gjorde.

Frisyr - page

Min hårkvalité

Jag skulle vilja säg att min hårkvalité är som klippt och skuren för den här frisyren. Lite synd att jag inte vågade testa den tidigare! Jag har väldigt tjockt hår, tunna men väldigt många hårstrån. Kvalitén på mina hårstrån beskrivs bäst som “glatta hårstrån”. Jag har svårt för att till exempel få upp volym eller göra coola håruppsättningar, något som har stört mig enormt under åren. Vid ett tillfälle testade jag extensions (med microringar) men microringarna gled liksom av hårstråna, haha!

Nu har jag insett att jag helt enkelt får anpassa min frisyr efter hårkvalitén och äntligen har jag hittat hem. Jag gör alltså ingenting med håret förutom att föna det och sedan stylar med värmeborsten. Jag har varken mousse, pulver eller hårspray i håret utan kör helt naturellt. Så skönt!

Bästa frisören i Malmö

Var gång jag lägger ut en bild efter att jag har varit hos frisören får jag så många frågor om vilken frisör jag går till. Jag förstår varför för det är så svårt att “hitta rätt frisör”. Det är så mycket som ska “klicka” och det viktigaste enligt mig är att frisören förstår vad man trivs i. Emelie som jag går till är verkligen guld värd. Jag är så jäkla glad för att jag fick henne som frisör när jag för första gången bokade in mig hos Larsson & Lange, sedan dess har jag varit fast.

Min hårfärg har aldrig varit så fin tidigare och hemligheten är att Emelie nästan alltid bara färgar utväxten. Förr har jag alltid färgat hela håret men det blir inte alls samma effekt! Nu upplevs mitt hår mörkare eftersom botten är färgad mörk och längderna får en naturligt brun nyans. Precis som jag vill ha det. När längderna blir på tok för varma fräschar Emelie till dem med en toning, jag trivs nämligen inte i för varma nyanser. Jag kan varmt rekommendera er att gå till Emelie om ni inte redan har hittat “er frisör”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.