Min reseoutfit – kjol från Sand och blus från Filippa K

Min reseoutfit – kjol från Sand och blus från Filippa K

I helgen när vi for upp till Stockholm bar jag denna alldeles ljuvliga outfiten under ditresan. Jag älskar verkligen mönstret på kjolen som kommer från Sand (gammal) som jag matchat med en silkesblus från Filippa K (även den en gammal favorit). Vi fick stiga upp redan vid halv fem för att hinna med flyget, behöver jag ens nämna att jag var trött när dessa bilderna togs? Som tur var fick vi checka in på vårt rum på slottet lite tidigare och hann med en kort powernap innan det var dags för vigseln. Det gjorde susen för det gjorde att jag höll hela kvällen/natten och var (hör och häpna) med och stängde festen. Alltså bröllopet var verkligen så himla vackert, klänningen som bruden bar var en dröm! Hade jag gift mig idag hade det blivit något liknande.

Barnen hade vi lämnat hemma hos min lillebror med familj och jösses vilken insats de gjorde. Tänk er FYRA barn i två dygn. Verkligen all eloge till dem. De hittade dessutom på en massa roligt med barnen. De var på gympa, judo, något gallej i Höganäs och besökte lekparker. På riktigt, de måste varit helt slut efteråt. Barnen har inte gjort annat än att prata om kusinerna sedan de kom hem och det är tydligt att de vill dit snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.