Mina bästa Ikea-tips

Ikeatips

Ikeatips

Det är dags att dela mina bästa Ikeatips! Finns det något hushåll som inte har en pryl ifrån Ikea? Jag tror knappt det! Det finns så många godbitar ur deras sortiment och vi har samlat på oss en hel del genom åren. När det kommer till förvaring så är de till exempel outstanding enligt mig!! Alla våra garderober kommer från Ikea. För att göra dem lite mer personliga har vi bara bytt ut beslagen, ett litet tips!

Bullig låda

Först ut är denna alldeles ljuvliga förvaringslådan. Jag har länge varit på jakt efter inredningsmässigt snygga förvaringslådor där vi kan gömma barnens leksaker på nedanvåningen. Här har ni lösningen! Alltså jag är kär i de här lådorna och har även köpt på mig en mindre variant som jag förvarar inredningsmagasin i. De är dessvärre konstant slutsålda här i Malmö. Så sent som igår tog jag och Karin en sväng inom Ikea just för att köpa på oss fler Bullig-lådor men de vart fortfarande restnoterade. Jag vill nämligen ha ytterligare ett par av den lägre varianten till mina inredningsmagasin…

Ivar-skåp

Detta skåpet är en klassiker! Det finns ingen chans i världen att man har missat Ivar-skåpets olika skepnader på Instagram, den ena snyggare än den andra. WOW, detta skåpet har så mycket potential! Man kan med andra ord enkelt göra det personligt genom att måla det eller fräsa luckorna. Vi valde att måla våra i en ljuvlig grå nyans och jag är galet nöjd med resultatet.

Flisat bokhylla

Detta är mitt senaste Ikea-hack, ni som följer mig på Instagram har säkert redan sett resultatet. Jag har monterat två av de här praktiska bokhyllorna ovanför varandra på barnens rum och sedan målat dem i samma färg som väggen. Wow, Wow, Wow! Det blev så galet bra!!

Tokabo lampa

Tänk så länge vi letade efter de perfekta nattduksbords-lamporna, så fanns de hela tiden på Ikea!! När jag la ut bilder på lamporna på Stories skrev folk och frågade vilken designern var! Förstår ni?? Det här är ett kap, lampan ser ut som värsta designerlampan men kostar ynka 99kr!! Så snygga!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.