Mini me match – kalasfina outfits

Mini me match

Mini me match – matchande kalasoutfits

Igår körde jag och Elsa på en mini me match när det vankades barnkalas för Adrian. Den söta bodyn och koftan fick Elsa i påskpresent av farmor och farfar. Vi invigde den dock lite för tidigt, jag kunde helt enkelt inte låta bli. Ludwigs outfit som man bara får en liten skymt utav har han fått av mormor & morfar. Allt kommer från Zara som för övrigt har så söta barnkläder. Elsas krage på bodyn är helt fantastisk, det är en kortärmad body.

Älskar att köra mini me matching med min lilla prinsessa, här körde vi en från H&M.

Mini me match
Kortare frisyr

Första gången som jag hamnar på bild efter mitt senaste frisörbesök. Den här gången blev det ännu lite kortare och jag trivs så bra i denna längden. Oftast har jag håret uppsatt i en tofs för jag orkar helt enkelt inte fixa till det. Jag har nämligen så tjockt hår så det tar en evighet att föna det torrt. Efter litet tips till er med denna längden är att införskaffa en värmeborste, då får man enkelt till den där rundningen nertill. Jag tycker fortfarande att det kan vara lite svårt att få till det bak i nacken men det beror snarare på att jag har så mycket självfall så håret är något svårformat. Plattången har jag i princip arkiverat sedan jag köpte min värmeborste….

2 comments on “Mini me match – kalasfina outfits

  1. Hej Thessan!
    Så snygg du är!! Jag har samma längd på håret och också väldigt tjockt hår. Vilken värmeborste använder du?

    Njut påsken!
    Josefin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.