Minijulgran i kruka till uterummet

Minijulgran i kruka

Minijulgran i kruka

I år har vi äntligen slagit till på en minijulgran till trädgården. Förra året blev det inte av och det var kanske inte så konstigt med hänsyn till att jag var höggravid och knappt orkade med att skaffa en julgran till huset. Alltså det är så skönt att jag i år varken är gravid eller ammar. Nu börjar de julaftnar som jag har sett så mycket fram emot. Säga vad man vill med det blir så mycket mer julstämning när man har barn och ser deras förväntningar i ögonen. Man bygger liksom upp den där magiska stämningen som man själv minns från när man var barn och det älskar jag. I år ska vi bara fira med mamma & Jocke men det blir alldeles lagom, vi ska vara här hemma och det ser jag så mycket fram emot. Vi önskar såklart att även Calles föräldrar hade joinat men man vet liksom inte hur man ska förhålla sig till hela coronagrejen. Vi tar det säkra före det osäkra och träffas i omgångar.

Det blir så fint med denna lilla granen utanför uterummet. Idag köpte jag även en batteridriven ljusslinga och wow vilken mysfaktor det blev. Ljusslingan är så smart för det är timer på den, klockan 16 tänds den och sedan släcks den vid 23. Ni har väl inte missat mitt samarbete med Smålandsgran.se? Ni får nämligen 100kr rabatt när ni anger koden “thessan” i kassan. Så smart med hemleverans av julgranar så här i coronatider. Då kan vi alla få en riktig jul trots allt. Läs mer om samarbetet här (klick).

julgranspynt

Julgranspynt

När det kommer till julgranspynt införskaffade vi oss allting nytt i samband med att vi flyttade till hus. Jag är fortfarande lika nöjd med valet av pynt så det blir ännu en gran med pynt i vit papp, glas och trä. Sen blir det även några inslag av små söta tomtenissar. Mamma har nämligen som tradition att ge barnen en ny julgranskula varje år och i år får de en varsin tomtenisse. Den är ju bara för söt, jag gillar att de är så små! Ni hittar just denna julgransdekorationen på Illum.

Minijulgran i kruka

Haha, barn alltså! Ludwig fick för sig att han skulle borra upp julgranspyntet så han gick och hämtade sin borrmaskin. Så sött! Denna åldern kan vara den sötaste åldern av alla.

Minijulgran

Höst-/vinterskor för barn

Jag har ju helt glömt bort att visa er Ludwigs senaste tillskott i skosamlingen. Eller vi beställde dem faktiskt samtidigt som vi beställde de fodrade kängorna. Även dessa kommer från Pyk Copenhagen där man får möjligheten att designa skorna själv. Hur kul moment är inte det? Nu känner jag mig lite som en dålig mamma för jag påverkade helt klart Ludwigs val när det kommer till de här skorna. Vi satt faktiskt tillsammans och la beställningen och jag är sjukt nöjd med looken på dem.

Minijulgran i kruka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.