Modereportage – C’est simple comme bonjour

Modereportage

Modereportage till Fotokurs

Idag har jag ägnat kvällen åt att fota ett modereportage till Fotokursen som jag går. Det är den sista produktionen innan det är dags för den slutliga tentamen. Alltså på riktigt, jag vet inte hur jag har fått ihop allt och jag hoppas innerligt att bilderna blev bra. Det blev minst sagt en spontanfotografering där jag i panik ringde in min kära väninna Amanda så sent som igårkväll till att agera modell idag. Tack gode gud för att hon kunde ställa upp. Tanken var att jag skulle göra denna produktionen till helgen men jag får inte ihop det. Nästa vecka kickas nämligen källarrenoveringen igång och vi måste ägna helgen åt att tömma källaren samt till åka till Ikea för att köpa tvättstuge-inredning. Vi hade egentligen helt andra planer men detta måste göras och jag vet inte riktigt hur det ska gå med två kids på hemmaplan. Så dumt när man inte kan planera med framförhållning. Byggbranschen solar sig i högkonjunktur, om man säger så!

Dagens location – modereportage

Nåväl, hur snygg är Amanda i denna franskinspirerade outfiten? Jag kunde inte alls komma på ett bra tema och funderade lite på vilka locations jag själv hade fotats i på sistone och kände att det kunde passa bra med ett franskt tema vid körsbärsträden (om det nu är körsbärsträd) i Limhamn. Vi hade dock inte oddsen på vår sida för plötsligt så öppnade sig himmelen med världens hagelattack. Sen visade det sig att något gympalag hade träningsklass precis där jag hade planerat min fotografering. Jag gick snällt fram och frågade om de kunde flytta på sina knallturkosa jackor som ockuperade bakgrunden (svårt att redigera bort) men det var inte jätte populärt. Dessutom var det någon snubbe som envist gick och rastade sin hund i bakgrunden, han var visserligen gullig och kom fram och gav Amanda komplimanger. När man går in i ett photo-mood vill man bara stänga av alla utomstående störobjekt och fokusera på att fotogarfera…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.