Mörkläggande hotellgardiner

Mörkläggande hotellgardin

Mörkläggande hotellgardin och en sneak peek på sovrummet

I sovrummet har vi en mörkläggande hotellgardin, däremot använder vi inte den som mörkläggningsgardin. Anledningen till att vi inte använder den är för att den är alldeles för trög för att dra fram och tillbaks på takskenan. Jag misstänker att vi har valt fel upphängningsalternativ. Vi har en takskena och gardinen är monterad med fingerkrokar. Nu väger visserligen gardinen väldigt mycket men jag tycker ändå att den ska glida problemfritt annars tappar den poängen. Hur som helst så har vi gått över till att använda mörkläggande plisségardiner och dessa är vi så otroligt nöjda med.

Hur som helst så ville jag bara dela en liten sneak peek på vår nya färgskala i sovrummet! Alltså jag är så galet nöjd! Jag fullkomligt älskar den jordnära paletten och nu har vi alltså gått ifrån den blå accéntfärgen som vi tidigare hade i sovrummet till att ha brunt. Den bruna färgen på överkastet viger sig så väl med den beiga basen som vi har i detta rummet. Det kommer fler bilder men tills vidare får ni nöja er med denna. Bilden är tagen från en vinkel som jag väldigt sällan delar och anledningen är för att den sidan av rummet inte är klar. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska dekorera byrån med och väggen ovanför byrån. Eller rättare sagt så har jag inte prioriterat denna sidan för det är alltid så mycket annat som kommer före. Jag tänker mig någon fin bordslampa och någon tavla på väggen…

Idag vankas det kalas för vår lilla Elsa. På grund av Covid håller vi det väldigt litet med endast min mamma och lillebror med familj. Ludwig längtar efter sin mormor och är så spänd på att kusinerna ska komma på besök. Hoppas att alla håller sig friska tills idag bara (tidsinställt inlägg).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.