Mörkläggningsgardin för barnrum

Mörkläggningsgardin för barnrum

Mörkläggningsplisségardin

Är ni på jakt efter en mörkläggningsgardin för barnrum? I så fall ska ni utan tvekan köra på en plisségardin! Alltså detta blev så bra, bättre än jag hade föreställt mig. Vi har sedan innan en mörkläggnings-rullgardin men problemet är att den inte sitter tätt mot fönstret. Detta gör att det kommer in ljus från sidorna plus att jag har upplevt den som bökig när man rullar den upp och ner. Jag måste till exempel alltid flytta på grejerna i fönsterkarmen vilket är så störigt. Utöver det så upplever jag att det, när man till exempel har fönstret öppet, inte kommer in så mycket luft. Vi brukar alltid ha fönstret lite öppet så att det blir svalt inne på rummet och rullgardinen är liksom i vägen för luftflödet.

Plisségardin

Mörkläggningsgardin

Vårt färgval

Vi valde en varmgrå mörkläggningsplisségardin och färgen passar verkligen som handen i handsken på Ludwigs rum. Vi kommer att ha rullgardinen kvar men den får agera som en gardin, jag tycker att molnen är så söta och blir en trevlig detalj till inredningen. Ni hittar den plisségardinen som vi beställde här (klick).

Mörkläggningsgardin

Måttanpassade plisségardiner

Det bästa av allt är att man på ett enkelt sätt kan måttanpassa plisségardinerna till sina fönster online. Till en början var vi lite nojjiga över att det på något vis skulle kunna bli fel. Men man ska helt sonika bara mäta själva glasrutan så det var verkligen så simpelt. Vi har dessutom samma mått på alla fönster i hela huset förutom det lilla fönstret på Ludwigs rum vilket underlättar. Till det lilla fönstret har vi också en plisségardin men den beställde vi från en annan leverantör och är inte alls lika nöjda med tyvärr.

Nu har vi beställt plisségardiner till hela huset från Visor och de är vi så nöjda med. De andas kvalité och är dessutom snygga inredningsdetaljer. Vi har tre olika varianter och vi är så sjukt nöjda med alla tre. Ni kan läsa om plisségardinerna på nedanvåningen här (klick) och här (klick).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.