Några nya höstplagg

Höstplagg

Några nya höstplagg

Hösten är här och det är även en del nya höstplagg här hemma. Älskar verkligen höstmodet, gillar när man kan vara lite mer påklädd utan att behöva svettas. Jag är ju inte så mycket för varken bara ben eller bara (hela) armar. Nej då gillar jag mysiga tröjor och ett par snygga byxor mycket mer. Man behöver inte tänka på att benen ska vara rakade eller vilka skor som passar samt om man kan ha strumpor i skorna utan att det ser märkligt ut vilket jag föredrar. Jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen, jag har äntligen funnit min klädstil. Det i sin ur har gjort att jag sakta men säkert bygger upp min garderob som faktiskt börjar bli ganska stor. Jag köper alltid klassiska plagg som funkar år efter år. Varje år adderar jag några nya plagg som sedan kan matchas med plaggen från tidigare år. Nytt för i år är denna ljuvliga tröjan från Stenströms och stilrena byxorna från Filippa K. Väskan från Saint Laurent och slingbacksen från Chanel fick bli en symbolisk 40-års present till mig jsälv, väldigt pricy men man fyller bara 40 en gång.

Saint Laurent envelop bag Stenströms Höstplagg Chanel slingbacks

I skrivande stund är Calle uppe och badar barnen. Elsa blev hemskickad från Förskolan idag så jag fick hämta hem kidsen redan vid 15. Lägligt nog ska Calle iväg hela dagen imorgon så jag har en rolig lördag framför mig. Nåväl, jag ser fram emot en kväll i soffan, jag lever fortfarande på förra helgens festlighet. Sista tiden har varit så extremt intensiv så jag behöver en lugn period framför mig. Oktober närmar sig och då blir det väl kalas för familjen här hemma sen planerar jag och Jenny att eventuellt åka på spa en helg för att fira våra födelsedagar (Jenny fyller också år i oktober) samt besöka Tivoli på Halloween. Tiden går så fort och man bokar så snabbt upp sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.