När körsbärsträden står i blom

körsbärsträd

När körsbärsträden står i blom
Det blev outfit bland körsbärsträden även i år, trodde aldrig jag skulle hinna med det för de blommar ju så kort tid. Förra året knäppte jag av denna looken (klick). Jag är lite smått kär i dessa träden och drömmen hade ju varit att få fotografera en outfit i Japan när körsbärsträden blommar. Magi! Här i Malmö får man leta med ljus och lykta för att hitta några träd som gör sig på bild. De här fann jag strax utanför kontoret så döm om min förvåning. 

Älskar vida byxor för tillfället, här har jag stylat ett par från Zara med en av mina kortärmade koftor från Stenströms. Älskar passformen på dessa koftorna och just denna med puffärm är lite extra festlig. Jag är för övrigt alldeles gråsprängd i håret, vet inte riktigt när jag ska hinna med att gå till frisören.

körsbärsträd

körsbärsträd Stenströms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.