När körsbärsträden står i blom…

När körsbärsträden står i blom

Jag blev rent lycklig när jag såg att vi har en hel “rondell” med vita körsbärsträd här i Limhamn. Helt klart ett av de vackraste träden jag vet! Drömmen hade varit att någon gång åka till Japan för att se körsbärsblomningen där. Det måste vara magiskt! Nåväl, det har blivit lite av en tradition att föreviga de få körsbärsträden som kommer i min väg. Därför fick det bli en outfitsfotografering här i förra veckan när vi var på väg ner till Glassmejeriet. Solen stod högt på himmelen och vädret tillät mig att inviga denna ljuvliga vår- och sommarjackan som är ett nytillskott i garderoben. Den är tillverkad i en blandning av bomull och viskos och är precis sådär mjuk och luftig som man vill att ett svalare ytterplagg ska vara. Jag älskar den lösa passformen och det faktum att det bara är en knapp upptill som stänger till jackan.

Cavaliere Femme

Sommarjacka

En ledig look

Jag har matchat min sommarjacka med ett par raka jeans och vita sneakers. Under jackan bär jag en vit silkesblus. Helt klart en favoritlook de kommande månaderna. Jag går knappt i högklackat längre eftersom jag numer har specialtillverkade sulor i skorna. Ett par nya sneakers eller i vart fall ett par snygga loafers står därför på önskelistan inför sommaren. Jag tänker mig ett par klassiska Gucci-loafers…

Körsbärsträd

Vårjacka

Sommarjacka: Cavaliere Femme / Silkesblus: Filippa K / Jeans: Filippa K / Sneakers: Superga

Sommarjacka

2 comments on “När körsbärsträden står i blom…

  1. Åh loafers från Gucci vore något, vilken modell tänker du dig? Perfekt belöning när man hittar något att fira. : D Behöver inspo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.