Nu har vi klätt granen

Jag sitter uppkrupen i soffan och mår riktigt dåligt ikväll, det känns som att jag håller på att få feber vilket kan vara ett resultat av att jag åkt på en ny förkylning. Om det nu är så att kroppen inte kommer igång med förlossningen om man har en infektion, ja då undrar jag om det ens kommer att bli någon bebis. Det känns som att vi konstant är sjuka här hemma! Idag ringde Förskolan så jag fick hämta hem Ludwig vid tre-tiden (jag hade som tur var hunnit sova en stund innan dess), han som precis har betat av en magsjuka. Stackarn! Han var väldigt låg imorse och klamrade sig fast vid mig när det var dags för att köra honom till Förskolan, oj som det skär i hjärtat att tvinga iväg honom sådär.

Igårkväll klädde vi julgranen, Ludwig var högst delaktig men redan då ganska låg och gnällig så jag tror bestämt att det blev rekord i hur snabbt man kan klä en gran (på Insta-stories har jag lagt upp en film för er som vill se) men det blev ändå väldigt mysigt. Givetvis hade han julpyjamasen på sig men vägrade tyvärr tomtemössan, han har verkligen något emot tomtekläder så jag tror inte ens vi kommer att få på honom dem till Lucia.

Jag ska försöka ta mig orken att knäppa av lite bilder på julgranen senare i veckan, den blev faktiskt väldigt fin! Vi har samma julpynt som förra året och jag tror bestämt att jag aldrig kommer att tröttna på det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.