Ny trappa i 3 enkla steg

Trapprenovering

Ny trappa i 3 enkla steg

Nu när man har bott i hus ett tag har man även insett hur sjukt dyrt det är att underhålla. Jag menar, bara sedan vi flyttade in här för snart 4 år sedan har vi lagt en halv förmögenhet på renoveringar. Vi har lagt om taket, bytt fönstren på vinden, murat upp skorstenen, satt igen ventilationen från skorstenen in på barnens rum, målat om alla väggar och trädetaljer invändigt, bytt fönstret i badrummet, blåst och gjort om hela framsidan inklusive staket och trapp, målat om uterummet, bytt tak på uterum och förråd, slipat golvet i uterummet, lagt träpanel i uterummet, blåst hela källaren och installerat en tvättstuga. Nu är vi dessutom igång och ska byta våra ytterdörrar, förhoppningsvis blir det redan nästa vecka. Ja men ni hör ju! En gemensam nämnare på alla de här renoveringar är att kostnaden blivit betydligt dyrare än vad vi från början hade tänkt oss när vi satte igång med renoveringarna. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket pengar vi har spenderat men det är MYCKET!

Tillvägagångssätt

Med det sagt vill jag rekommendera alla att se över vad det finns för renoveringsalternativ som faktiskt kan bespara er en del slantar när ni ska göra om något i huset. Mitt tips idag är till er som funderar på att fixa till er trappa. Man behöver nämligen inte byta ut allt från scratch för att det ska bli snyggt, det går att renovera. Formtrappan är störst i norden på trapprenoveringar. Det man gör är att man bokar ett kostnadsfritt hembesök med Formtrappan som kommer hem och mäter din trappa, svarar på frågor och samlar in de uppgifterna som behövs. När man har bestämt sig och accepterat offerten tillverkas dina unika trappsteg med högsta precision. Sedan kommer Formtrappan åter igen hem till dig och monterar din nya trappa. Så sjukt smidigt! Monteringen tar endast 4-6 timmar och man kan börja använda trappan redan samma dag.

Hos Formtrappan kan man välja mellan fem olika materialval på sin trappa: ek 3-stav, ek helstav, mörk ask och infärgad/oljad ek. Spana in deras hemsida och bli inspirerad på hur ni kan få till er trappa på ett snyggt och betydligt enklare/billigare sätt än att byta ut hela trappan. Ett alternativ som jag absolut hade övervägt om vi hade behövt renovera vår trappa här hemma. Jag älskar vår trappa, dock så är den inte alls barnvänlig så man är alltid livrädd när knattarna ska gå upp och ner mellan våningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.