Ny vecka, nya möjligheter

Höstbild

Ny vecka, nya möjligheter

Jag är så pepp på denna veckan! Veckan då barnen äntligen återgår till Förskolan efter ett par veckors sjukstuga! Idag hade dock Förskolan stängt för planeringsdag så maken var hemma med barnen, jag var hemma förra gången det var planeringsdag. Det där pusslet! Det som gör att vi stundtals håller på att slita vårt hår och nästintill ta ut skilsmässa. Det är på riktigt det enda vi bråkar om här hemma! Man kan ju tycka att det borde vara så enkelt som att bara ta varannan dag när det handlar om VAB och liknande men så är ju inte verkligheten. Nåväl, vi tog oss igenom även denna VAB-period!

I helgen hade vi en efterlängtad lunchbjudning, oj vad vi behövde träffa andra människor. Två helger i streck har blivit inställda pga sjukdom och det är så himla trist för alla är så galet uppbokade så man vet ju att det dröjer tills nästa tillfälle att ses ges. Vi bjöd hur som helst på Kantarellpasta till lunch och sedan tårtkalas till efterrätt, det blev faktiskt väldigt gott. Även gästerna verkade uppskatta det, till och med lilla Edward 2 år sa självmant att det var gott! Bästa betyget! Vädret var dessutom fantastiskt i helgen, wow vilket oktoberväder vi har haft!

I övrigt ligger jag back med precis ALLT! Jag har bilder som väntar på att redigeras, samarbeten som ska sammanställas och en backlogg på jobbet som för tillfället tar upp min kvällstid. Alltså jag får så mycket energi av mitt nya jobb, det är knappt så att jag vill stänga ner datorn här om kvällarna! Det finns så mycket att göra och jag fullkomligt älskar att effektivisera, rensa-/strukturera upp och skapa nya processer.

Nåväl, klockan är 22 och jag ska se om jag hinner redigera någon bild innan det är dags för sängen. Dygnet har alldeles för få timmar, just nu hinner jag inte med allt jag vill göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.