Nya glasögon

glasögon

Nya glasögon

Lite ”behind the scenes”-bilder från helgens jobbfotografering. Det är inte helt lätt att få till de där bilderna man är ute efter i sällskap av två virvelvindar som älskar att crasha mina bilder. Jag försöker alltid hinna med de fotograferingar som behövs till diverse samarbeten under helgen. Oftast sker det i all hast innan vi ska vidare på någon tillställning eller utflykt för då har jag ju oftast fixat till mig lite. Som till exempel de här bilderna som vi tog innan vi for på kusin Willes kalas. Det är visserligen ett sudoku som heter duga men jag vill inte vara utan det eftersom det är ett så brinnande intresse som verkligen ger mig energi.

När jag sedan slår mig ner vid datorn för att redigera mina bilder så börjar laddningen av mitt batteri. Det är en härlig känsla när man har identifierat vad som tankar vs dränerar ens livsbatteri. Idag har jag blivit så bra på att läsa min kropp och jag vet precis vad jag behöver göra när bägaren håller på att tippa över. Eftersom jag är en relativt introvert person behöver jag egentid för att ladda mitt batteri. Jag behöver få tid till att vara i min lilla bubbla och dona med saker som fotoredigering. Att konstant träffa människor och vara social är något som definitivt dränerar mitt batteri om det inte sker i rimliga mängder. Jag behöver en balans utav allt för att jag ska må bra.

glasögon

Det är hur som helst dags att beställa nya glasögon och valet föll nog på de här bågarna. Ni kan se fler bågar på mitt Instagramkonto där jag lagt upp bilder på alla fyra provbågarna som jag beställt hem. Inte så stor skillnad gentemot bågarna jag har idag men dessa är mer åt det runda hållet vilket jag trivs i.  glasögon

De här bilderna påminde mig dessutom om att jag måste gå till frisören. De grå hårstråna håller på att ta över…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.