Nyfrisserad och ny enkel håruppsättning

håruppsättning

Nyfrisserad och ny enkel håruppsättning

Jag är så glad att jag lyckades ta mig tiden att besöka frisören förra veckan. Trodde aldrig att jag skulle lyckas komma loss men nu är de grå stråna åtminstone tillfälligt ett minen blott. Jag klippte ungefär 3 cm på längden och klippte även upp det lite för att få volym. Jag trivs verkligen i den här längden men trots att håret är kortare så gillar jag inte att ha det helt nersläppt när jag jobbar. Jag vill liksom få bort håret från ansiktet så att det inte stör. Denna håruppsättningen är därför perfekt om man vill ha håret nersläppt men få bort det från ansiktet. Håll utkik, det kommer en tutorial på Reels…

Äntligen förstår jag hur man lyckas hålla hårspännet på plats, synd bara att det skulle ta 40 år innan jag löste gåtan!

hårspänne håruppsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.