Ögonlaser – en fundering

Solglasögon

Ögonlaser

Jag funderar på att göra ögonlaser och behöver nu alla tips som jag kan få. Vilken ögonklinik ska man gå till? Jag har förstått att riskerna med behandlingen är små men har någon utav er gjort ögonlaser och fått komplikationer? Berätta gärna!

Det är ett svårt beslut, att göra ingrepp på ögonen känns så läskigt. Samtidigt är jag oerhört trött på att inte kunna bära linser. Det finns verkligen inga linser som passar mina ögon. Synen försämras markant, ögonen blir torra och linserna skaver. Jag har dessutom brytningsfel på ena ögat och även om jag har korrigerat det i mina linser upplever jag att synen är kraftigt nersatt när jag bär linser.

Solglasögon

Glasögon: TIJN / Cape: Cape Sweden / Tröja: Stylein / Jeans: Filippa K

Ögonlaser

One comment on “Ögonlaser – en fundering

  1. Åh går i samma funderingar men kommer aldrig till skott! Hade varit så skönt att äntligen slippa linser och glasögon, haft synfel sedan jag var tolv och börjar bli riktigt trött på det. Vi kan dessutom betala med bruttolöneavdrag hos min arbetsgivare så blir inte ens speciellt dyrt om jag skulle slå till. Du får gärna redovisa de svar du får, är jättenyfiken på en operation jag oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.