Snyggt överkast

Sovrumsinspiration

Snyggt överkast

Snyggt överkast – vacker inredningsdetalj

Ett snyggt överkast kan verkligen lyfta ett helt rum! Jag har bokstavligen kärat ner mig i detta överkastet från Classic Collection. Mitt tips är att ha ett överkast som går i en ljusare nyans och ett i en mörkare färg som man sedan byter till när hösten närmar sig. Så har vi gjort och jag är så otroligt nöjd med det upplägget. På så vis får man lite förändring med enkla medel. Jag menar, det är ju inte så lätt att möblera om ett sovrum som i princip endast rymmer en stor dubbelsäng. Då får man göra små förändringar som ger stora effekter. Som ni kan se har jag även plockat bort alla kuddarna som vi hade i sängen. De matchade vårt bruna överkast men passade inte så bra till denna ljusare kulören. Sen tycker jag nästan att det passar med en lite mer avskalad look nu till våren.

Snyggt överkast

Nattningsrutin för en ettåring

Alltså det här vet jag inte om jag borde skriva om för det är väl som att skjuta sig själv i foten! Så fort man hypar något ja då vänder det väl! Nåväl, jag vill ändå berätta om hur det har gått med nattningen av Elsa i egen säng i eget rum. Ni med skrikande barn kommer att hata mig nu! Elsa är alltså inne på tredje natten då hon sover HELA natten utan att vakna. halleluja moment!! Det är precis som att hon har insett allvaret med att vi båda börjat jobba och verkligen behöver vår nattsömn. Däremot så har Ludwig vaknat till en gång per natt efter att ha drömt mardrömmar men det räcker bara precis att man går in och stoppar om honom sen somnar han om.

Den största rädslan över att barnen ska dela rum har varit att de ska väcka varandra när de väl strular om nätterna men så verkar det inte fungera, haha! När Ludwig skriker “Maaaaaaammma” så högt han bara kan snusar Elsa oberört vidare. När Elsa har hållit låda i timmar har Ludwig inte ens reagerat. Visst är det intressant!! Det är precis som att det snarare lugnar dem, att de hör att vi andra är där inne och stökar… Snyggt överkast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.