Oversizekavaj med stilfull scarf

Jag och Ludwig ligger hemma dunderförkylda, min hals har inte varit nådig sedan i måndags men den börjar som tur var bli lite bättre. Näsan är det annat med och även välbefinnandet, inte alls lätt att ta hand om en gnällig bebis när man själv är sjuk! Hur som helst är det tur att vi blev sjuka nu och inte över jul- och nyår för det hade ju varit ännu värre! Mina planer för veckan har dock gått käpp rätt åt skogen för jag har inte orkat göra någonting och vi som har massor kvar att fixa med innan vi är redo för att fira julafton här hemma! Den där lugna och välplanerade julen som jag hade tänkt mig har plötsligt blivit allt annat än lugn, ikväll måste jag bita ihop och försöka bege mig till Emporia och köpa lite julklappar.

Det här var min reseoutfit i helgen när vi begav oss till Kronovalls Vinslott för en liten tjejweekend, en oversizekavaj kan vara bland det skönaste plagget att ha på sig samtidigt som man vill känna sig ”dressad”. Vädret denna dagen var ju inte alls på vår sida så när vi kom fram till slottet hade det redan hunnit bli mörkt, eller hela dagen var mörk rättare sagt!! Regnet bokstavligen öste utanför och vi som noga hade planerat in våra outfitsfotograferingar för att hinna med allt under vistelsen fick helt enkelt bita ihop och fullfölja planen och knäppa av den första outfiten i värdelöst väderförhållande. Tyckte ändå att vi lyckades ganska väl efter omständigheterna! En outfit räknas liksom inte om den inte har dokumenterats, life as a blogger!

Min kavaj är ny precis som den vackra sidenscarfen, jag tycker det är så snyggt att bära kavaj över en cardigan och genom att addera en liten accessoar så känns outfiten fulländad. Detaljerna gör så mycket! Jag tänker mig att bära kavajen ovan klänningen, till ett par svarta vida byxor med en tajtare topp undertill eller som här till ett par jeans. Lite komiskt att jag införskaffade mig den stora weekendväskan för att hela familjen skulle få plats med sin packning i en och samma väska och här kunde jag knappt knäppa den med endast min egen packning inuti. Så praktiskt med stora väskor!

Foto: Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.