Påskbord – årets första

Påskbord

Årets första påskbord

Jag gjorde ett superroligt samarbete med Felix på Instagram och här har ni resultatet! Ett alldeles väldigt trevligt påskbord! Alltså det blev så gott! Jag älskar samarbeten som kombinerar nytta med nöje! Maken blev också väldigt glad över att få dela påskbordet tillsammans med mig och inte ens lyfta ett finger för att förbereda något. Extra roligt var det eftersom min kära man en gång i tiden har jobbat med varumärket ifråga.

Vegetariskt påskbord

Vi försöker hela tiden få in fler vegetariska alternativ på menyn så jag blev så glad när jag fick förfrågan om jag ville göra detta samarbetet. Ett enkelt sätt att äta mer hållbart är att byta ut köttet mot ett köttfritt substitut som till exempel i detta fallet köttbullarna.

Recept Västerbottenostpaj

Jag gjorde förresten den godaste Västerbottenostpajen jag någonsin har smakat! Det är en paj som jag annars alltid brukar misslyckas med denna pajen men med detta receptet blev den perfekt. Jag använde dock inte all fyllning eftersom jag tyckte att det inte fick plats i pajformen så det kanske är det som är det vinnande konceptet. Ni finner hur som helst receptet som jag gjorde här (klick).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.