Påskliljor och en ”Mini-Ludwig”

Påsklilja Påsklilja

Påskliljor och en Mini-Ludwig

Klädd i Ludwigs gamla kläder från topp till tå tänkte jag skriva men mössan är såklart inte Ludwigs gamla. Idag efter att jag hämtade Elsa på Förskolan stannade vi till i parken för att plocka med oss en ”helgblomma”. Elsa valde en Påsklilja, det är så vackert med dessa hav av blommor som finns lite var stans.

Igår kom mormor hit och hämtade Ludwig som ska stanna i Sölvesborg tills imorgon. Ludwig var så taggad på att åka tåget och att åka iväg helt själv utan vare sig oss eller Elsa. När jag ringde på kvällen för att säga gonatt var han så stolt och berättade om allt som hade hänt och plötsligt tyckte han att vi skulle lägga på för han skulle se på tv med mormor & morfar. Alltså, han har blivit så stor och känns så självständig. Jösses vilken skillnad det är på att ha ett barn hemma istället för två, det är rena semestern. Ett barn är som att inte ha något barn alls och två barn är som att ha 10 stycken. Helt sjukt vilken intensitet det blir så fort de är två.

Ikväll ska vi äta tapas och om vi orkar ska vi ta tag i att börja måla det sista i Uterummet. Gissar jag rätt så orkar vi inte det och hamnar i soffan istället. Imorgon ska Calle till Köpenhamn med killgänget och mamma & Jocke kommer hit och gör mig sällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.