Pholc Mobil

Pholc Mobil

Pholc Mobil

I vardagsrummet här nere hänger en Pholc Mobil 70, en lampa som verkligen gör sitt till rummet. Jag gillar generellt lampor som hänger ner och fyller upp en del utav rummet. Tyvärr så hänger inte vår lampa rakt ovanför soffbordet så det är lätt att man slår i huvudet i den. Samtidigt så är det ett för stort projekt att flytta uttaget så den får hänga där den hänger helt enkelt. Överlag känner jag mig nöjd med detta rummet nu, bara någon tavla som jag gärna hade bytt ut till en oljemålning. Vi får se om det blir så annars får det vara som det är.

Fredag idag och jag lyckades trycka in ett löppass under lunchrasten. Jag tror att det är fjärde veckan i rad som jag har löst ekvationen om att träna två pass per vecka. Vilken skillnad det gör för välbefinnandet. Utöver det har jag cyklat till kontoret några dagar i veckan samt promenerat fram och tillbaks till Förskolan. Känner mig som en helt ny människa! Just nu sitter Calle och läser en bok för barnen. Vi har haft en sån där ”idyllisk” fredagskväll då man känner att det är alldeles underbart att ha en familj. Barnens humör gör så mycket och just fredagar brukar de vara så harmoniska. Snart ska de nattas och vi ska slå oss ner i soffan.

Planen för i helgen är att hålla oss hemma. Vi ska nämligen ”pott-träna” Elsa en gång för alla plus att vi ska fixa i trädgården. Elsa är så redo för att sluta med blöjan, det är bara vi föräldrar som varit lata. Var gång hon kissat eller bajsat blir hon alldeles stel och säger till oss att byta blöjan, haha! Vi får återkomma kring hur det går helt enkelt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.