Pia Chair – Dk3

Pia Chair

Pia Chair – Dk3

Det var för flera år sedan som jag förälskade mig i den här stolen och sedan dess har den liksom funnits där lite dolt på inköpslistan. Jag är den där personen som måste tänka igenom mina inköp ett tag innan jag slår till, framförallt när det gäller lite dyrare investeringar till hemmet. Nu blev det dock att jag spontande fyra stolar i bara farten. Eller det kan man väl kanske inte säga med tanke på att jag länge har drömt efter just denna stolen. Dock så hade jag inte alls planerat att köpa dem just nu men jag fick ”feeling” en dag när jag gick omkring på Miljögården alldeles själv. Det var nämligen rea-tider och när jag väl undersökte priset på nätet insåg jag att Svenssons i Lammhult hade prissänkt ytterligare. Därför kunde jag helt enkelt inte låta bli! Det får bli en present till mig själv som en liten belöning för hårt slit och en klapp på axeln nu när jag fått en ny tjänst…

Stolarna kommer att göra sig alldeles förträffligt till vårt nya matbord när de väl levereras. Det var ganska lång leveranstid så jag hoppas på att hinna med att sälja våra befintliga stolar innan dess. Tids nog ska jag även införskaffa två pinnstolar från Stolab, även de i rökt ek. Det kommer att bli en sådan fin match!

Nej, nu är det dags för nattning här hemma och sen ska jag och mannen slå oss ner i soffan.

Produktbild lånad från Svenssons i Lammhult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.