Plantering av tulpanlökar

Plantering av tulpanlökar

Plantering av tulpanlökar

I helgen mötte jag upp min väninna Amanda på Plantagen i syfte att investera i lite nya vårlökar. Jag hade även en vision om att hitta en vacker Hortensiabuske men där är jag helt lost! Vi får se om jag finner någon för visst är det väl så att de ska planteras nu i höst? Jag spontanade hur som helst ett par olika sorters tulpanlökar. Inga som jag egentligen spanat in och verkligen vill ha för de finns ju aldrig på lager men nu fick jag i vart fall ner lite lökar i tid. Givetvis fick jag experthjälp av mina små att gräva ner lökarna och det får vi helt enkelt se hur det blev med det. Hoppas att det blir tulpaner utav dem! Det blev hälften vita lite högre tulpaner samt en beige sort som jag hoppas blir fin.

Det ser kanske lugnt och idylliskt ut på bilderna men det var långt ifrån sådär. Eller, just den lilla stunden då barnen satt där och grävde var det jätte mysigt. Precis innan och direkt efter var det fullkomligt kaos. Men det är de små ögonblicken som man sedan minns, visst är det väl så? Framförallt när man som jag lyckas föreviga just dessa ögonblicken då det ser så pittoreskt ut med småbarn.  Basker för barn

Plantering av tulpanlökar

P.S. Det är pappan i familjen som varit igång och klippt Ludwigs hår igen! Mot min vilja för jag avskyr när det ser ut som att vi har satt en potta på huvudet och klippt därefter. Sen har vi inte riktigt tid att springa till frisören så ofta som det krävs för att Ludwig inte ska få håret i ögonen hela tiden. Nåväl, vi kör varannan gång i alla fall… Plantering av tulpanlökar

Idag är officiellt min sista arbetsdag på Cloetta så det blir till att rensa och lämna in jobbdatorn under dagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.