Plåttak – ett bra val

PlåttakPlåttak – ett bra val

Alltså jag älskar verkligen vårt hus! Även om vi inte kommer att bo här för evigt så kommer detta huset för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Huset där vi blev en familj. Tänk att både Ludwig och Elsa hittills har levt hela sina liv i just detta huset. Ibland slår det mig att våra barn är oerhört privilegierade som har de förutsättningarna som de faktiskt har. Jag själv växte upp under helt andra omständigheter. Tacksamhet är det minsta jag känner för att jag har möjligheten att ge mina barn det här.

Hur som helst, det har ju hänt en del med huset sedan vi flyttade in. Vi har renoverat taket, skorstenen, bytt tak- och vindsfönster gjort om hela framsidan med staket, uppfart och trappa. Vi har även renoverat uterummet i trädgården samt källaren som var vårt senaste projekt. Utöver det har vi bytt ut i princip alla vitvaror och målat om hela huset invändigt. Jag är så nöjd med i princip alla materialval som vi har gjort. Plåttaket är ett av de valen som jag känner mig extra nöjd med. Det blev så snyggt till teglet och stilen på huset. Tidigare låg där ett Eternittak vilket gav ett riktigt risigt intryck på hela huset. Just nu håller jag på att kika lite på nya ytterdörrar och hoppas så på att det blir ett byte inom en väldigt snar framtid. Jag tror verkligen att det hade lyft hela huset.

Plåttak

För att se hur huset såg ut innan våra renoveringar klicka (här).Sekelskifteshus Staket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.