Playdejt från Förskolan

Playdejt från Förskolan

Idag har de här två tokungarna haft en playdejt med sig hem från Förskolan. Vi bjöd hem hela familjen och oj så trevligt det blev! Även om barnen såklart var ganska trötta och något gnälliga mot slutet efter en lång dag i skolan så hade de så roligt ihop. Familjen ifråga bor dessutom bara några gator ner från vårt och har barn i samma åldrar. Vi har redan bestämt att detta måste upprepas inom kort. Tänk att våra barn är så stora nu att de knyter egna bekantskaper som sedan leder till att även vi får nya vänner. Känns lite galet ändå.

Jag har för övrigt känt mig ganska trött och omotiverad på sistone, tror att det är efterdyningar från magsjukan. Dagarna på jobbet har känts långa, träningen har lyst med sin frånvaro, bloggandet har sinat. Ja allt blir som en följetång som ett resultat av måendet. Nu känner jag dock att det börjar vända så smått. I helgen vankas det barnfritt och bröllop i Stockholm, det ser vi så mycket fram emot. För första gången ska barnen sova över hemma hos sina kusiner vilket de är sjukt taggade inför. Hoppas bara att de fortfarande är det när vi lämnar av dem imorgon. Lillebror och Ida är också pepp på att ha kusinerna där och jag hoppas innerligt att de har samma känsla efter helgen, haha. Jag menar, att ha FYRA barn där hemma kan nog bli ganska intensivt! Samtidigt så minns jag när vi sov över hos våra kusiner som barn och wow så spännande man tyckte att det var!

Bilden är från Kreta, vi gjorde ett tappert försök att få till en familjebild i världens blåst. Det var precis innan middagen dessutom så barnen var vrålhungriga, ingen bra kombo alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.