Runt soffbord och en ljuvlig snittbukett

Runt soffbord

Runt soffbord från Bolia

Jag får ofta frågor kring vårt soffbord på nedanvåningen. Det är ett runt soffbord som vi köpt på Bolia och jag är så galet nöjd med det! Dels så är ett runt bord mindre skrymmande när man inte har så mycket yta. Sen tycker jag att det ger liv till rummet på ett helt annat sätt än ett rektangulärt bord. Anledningen till att vi köpte bordet var dock för att vi tidigare hade ett marmorbord och rädslan för att barnen skulle trilla och slå huvudet i det. Därav var kravet att vi skulle ha ett bord med rundade kanter.

Jösses som jag letade innan jag slutligen fann detta som jag föll för vid första ögonkastet. Till en början tänkte jag att vi skulle ha ett likadant fast mindre bredvid men eftersom bordet var ganska dyrt beslutade vi oss för att börja med ett och sedan köpa till det andra. När vi väl fick soffbordet på plats visade det sig att det var alldeles perfekt i all sin ensamhet. Med andra ord får det inte sällskap av ytterligare ett bord.

Lördagsbestyr

Nu är klockan åtta, Ludwig sover sedan en timme tillbaks och maken håller på att natta Elsa. Jag är så nöjd med dagen! Vi fick nämligen ett spontanbesök av mamma & Jocke. Min kära mor hade nämligen tidigare i veckan bestämt sig för att investera i en ny väska som hon skulle köpa här i Malmö. Vid tiotiden rullade hedersgästerna upp på uppfarten och vi kickade igång dagen med lite kaffe och bus med barnen. Sen var det dags för mig och mamma att ta en tur in till stan och mer specifikt Mulberry-butiken. Modellen på väskan som mamma skulle köpa heter “Small Darley Satchel” och är precis samma väska som jag har och är så galet nöjd med. Ända sedan jag köpte min väska har mamma velat ha en likadan och nu äntligen unnade hon sig att köpa den. Efter allt som hon har gått igenom det sista året så är en väska det minsta hon ska unna sig. Jag är så glad för att hon har kämpat sig igenom cancerbehandlingen så starkt. Hon är en riktig kämpe.

Vi passade även på att luncha inne i stan innan vi åter igen for hem för att fika tillsammans med resten av gänget. Ikväll har vi njutit av en godare middag och ett glas vin och ska strax krypa upp i soffan. Igårkväll slocknade jag redan klockan 22 så jag hoppas på att hålla mig vaken lite längre ikväll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.