Skanör strand – en idyllisk grilltur

Skanör strand Skanör strand Fiskehoddor

En grilltur till Skanör strand

Vi har haft en jätte mysig helg! Galet intensiv som alltid när man har två kids! Men de där små ögonblicken när allt känns precis sådär idylliskt som det kan verka utifrån väger över. Sen ska jag förtydliga att det handlar om just ögonblick. Haha! Det är för det mesta allt annat än “idylliskt” att vara en småbarnsfamilj. Stundtals vill man slita sitt hår och det är en utmaning att få allt att fungera som en familj.

Även denna “idylliska” grillturen till Skanör strand blev just intensiv. Den startade med att Elsa bajsade ner hela sig själv! Alltså förstår ni paniken när man inser detta och inte ens vet om det finns någon toalett tillgänglig? Förstår ni paniken när man dessutom inser att man har glömt att packa ner extrakläder? Nu hittade vi som tur var ett par extra byxor i skötväskan men i detta fallet var även bodyn nerbajsad. Alltså det har aldrig hänt med Elsa så varför skulle det hända just idag? Nåväl, vi löste det genom att hon fick ha sin fleecejacka som tröja.

Jag vill även belysa hur jkla bra de här engångspottorna är!! Plötsligt var det nämligen dags även för Ludwig att göra nr två. Haha! Vi fick alla nitlotter känns det som! Vi löste det genom att slå upp engångspottan mellan två fiskehoddor, snacka om panoramavy när man sitter på toa.

Grillning på stranden

Alltså Skanör strand är fullkomligt idyllisk! Trots att det kändes som att det nästan blåste storm ute var det alldeles vindstilla här mellan hoddorna. Vart man än vänder blicken så ser man “Kodak-moments”, alltså förstår ni min abstinens? Jag måste verkligen boka in en fotografering här nere snart!

Vi mötte hur som helst upp några vänner och körde korvgrillning med familjerna. Så himla mysigt! Sen att det var sandstrand precis överallt och att precis alla (våra) barnen behövde gå på toa är en annan femma. Haha! Barnen var på jätte bra humör och det var så härligt att bara sitta här och umgås en stund. Skanör strand Skanör strand Skanör strand

Jag vet inte hur många gånger som jag släpade fram kameran för att försöka fånga dessa två på bild tillsammans. De var så söta ihop men det är i princip omöjligt att hinna med att fotografera dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.