Snart semester

Midsommarafton

Snart semester

Nu går vi snart på semester, hela tre veckors ledighet. Inte särskilt länge om man jämför med många andra i vårt umgänge men jag tycker att det känns lagom. Vi var ändå en vecka på Kreta i maj och sen funderar vi på att eventuellt resa någonstans i höst. Jag fyller ju 40 år i oktober och det vore kul att åka någonstans bara jag och mannen. Kanske en långweekend till Italien. Jag tror bestämt att jag får kolla med mor min om hon skulle kunna tänka sig att vara barnvakt.

Planerna för sommaren är två dagar på Kolmården, vidare upp till Stockholm för att hälsa på vännerna följt av ett besök på Gröna Lund. Utöver det ska jag och Amanda till Köpenhamn ett helt dygn och sen har vi i princip bokat upp varenda dag till olika kompisdejter. Det är nästan så att jag känner mig stressad över att vi har bokat upp oss så mycket. Egentligen vill jag ha en helt obokad kalender och ta dagarna lite mer spontant men då är det i princip omöjligt att träffa någon för alla andras kalendrar är också bokade.

Alltså det här stället som bilden togs på, verkligen en drömlocation för en fotonörd. Elsa var mitt uppe i godisätande och Ludwig sprang runt som ett yrt höns. Inte det lättaste att fånga allihop på en och samma bild. Men den här bilden gillar jag verkligen, svensk sommar identifierad på en bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.