Snö i Skåne

Snö i Skåne

Snö i Skåne

Igår vaknade vi upp till snö i Skåne, vilket barnen blev lyriska över. Själv är jag glad att vi hann införskaffa vinterkängor för det vara bara någon vecka sedan som jag fick hem leveransen. Jag beställde vinterkängor från samma märke (Superfit) som vi beställde höstskor från. Så bra kvalité!

Overallen, mössan och vantarna hade Elsa även förra året och ingen blev gladare än jag över att det fortfarande passar. Ludwigs vinterkläder är väl lite på håret men jag hoppas in i det sista att hans uppsättning ska hålla även denna säsongen. Det är alltid så mycket man ska köpa till barnen och stundtals kan jag bli alldeles matt utav det. Jag hinner liksom inte ens sortera ut från garderoben och göra mig av med det gamla innan man ska leta nytt.

Nåväl, på tal om att göra sig av med det gamla så har jag laddat upp en del nytt på Mitt Tradera (klick) , jag tänker att jag löpande ska ladda upp nya plagg så håll utkik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.