Sommarflicka

Sommarflicka

Min sommarflicka

Gulligare outfit än det här är svårt att hitta! Jag var bara tvungen att föreviga den på bild innan vi for hem till Lillebror häromdagen. Det var dock lättare sagt än gjort för Elsa ville inte stå stilla. Den här sommaren har ju varit rekordvarm så plagg som dessa har använts flitigt! Jag köpte jump-suiten i storlek 86 och efter sommaren lär den vara urvuxen. Ändå så glad för att jag är flitig med kameran när barnen är så här små, de blir ju aldrig det igen.

Grillning

Idag har vi haft vänner över för grillning och det blev en riktig höjdarträff, om än något stökig med alla barnen. Det är verkligen skillnad på att ha en och två familjer över på middag, sex kids är inte att leka med och då skötte de sig ändå väldigt bra. Studsmattan var dagens höjdpunkt och så bra barnpassning, även om man sitter på helspänn i rädsla för att barnen ska hoppa in i varandra. Nu är klockan närmare tolv och vi har precis städat undan allt och är så redo för sängen…

Sommarflicka

Sommarflicka

Elsas ”rosett-samling” ligger mormor bakom, hon har sett till så att Elsa har en matchande rosett till alla outfits. Det är vi så glada för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.