Status källarrenoveringen

En liten statusuppdatering på källarrenoveringen! Nu har vi kommit lite längre än så här men jag har inte hunnit fotografera än. Nästa steg i processen blev hur som helst att täppa till efter att VVS gjort sitt jobb med brunnen. Samtidigt som man snabbt ser stora förändringar så känns det som att man gör mussteg framåt. Jag vill bara ha det klart NU, NU, NU!! Ikväll körde jag bort till Ikea en sväng för att planera tvättstuge-inredningen men man var visst tvungen att boka tid för det var fler än jag som tänkte precis samma sak. Det får med andra ord bli ännu en tur dit men jag tror i vart fall att jag vet vad vi ska ha för luckor/bänkskiva.

Till höger om den grå dörren  på den vita väggen tror jag att vi ska montera vägghängda torkställningar, sådana som man kan skjuta in när de inte används. Jag vill gärna ha golvet fritt.

Här längst med väggen (på bilden ovan) ska vi ha en hel rad med skåp samt tvättmaskin och torktumlare. Från vänster blir det skåp, vask med skåp under, skåp, tvättmaskin, torktumlare och slutligen ännu ett litet skåp. Det blir bara skåp som står på golvet och inga vägghängda varianter upptill. Alltså vilken lyx det här kommer att bli!

Vi har även bytt ut det gamla proppskåpet till en nyare variant, också så härlig känsla att bli av med det gamla skräpet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.