Stickad tröja med puffärm

Stickad tröja med puffärmStickad tröja med puffärm

Jag har verkligen fastnat för stickade tröjor med puffärmar! Jag gillar att det händer något med tröjan som i övrigt är ganska neutral. Jag tror att det här är tredje i raden som jag införskaffat på kort tid. Den här kommer från Gestuz som har blivit ett favoritmärke i min basgarderob. Dock så är jag rädd för att jag borde valt tröjan i en storlek större, dvs en S istället för en XS. Den är nämligen på håret till för liten känner jag nu när jag börjat att använda den. Nåväl, så länge den håller sig så här och inte krymper i första tvätten så går det bra. Jag vågar knappt tvätta den när det väl är dags, haha!

Nåväl, det blev vabb av Elsa idag! Suck känner jag bara. Hon har lite rosslig hosta men i övrigt är hon pigg och frisk. Hoppas innerligt att det går över tills jag börjar på mitt nya jobb för det vore för jkla trist att behöva vabba de första dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.