Stickad tröja med puffärm

Stickad tröja med puffärm Stickad tröja med puffärm

Stickad tröja med puffärm

Bjuder på en outfit som vi fotograferade för ett bra tag sedan nu. Det var när löven fortfarande låg som ett vackert gult täcke på marken och man faktiskt kunde stå utomhus utan jacka för en stund. Stickad tröja med puffärm är helt klart ett av mina favoritplagg denna hösten/vintern. Jag har insett att jag allt oftare väljer att bära stickat framför andra plagg just för att det är så skönt att ha på sig. Med den där puffärmen som detalj blir ju tröjan dessutom väldigt stilfull. Gestuz är ett märke som har blivit en stor favorit när det kommer till stickade tröjor. Jag tror att det här är tredje i raden som jag köpt ifrån det märket.

Jag håller mig gärna till få varumärken som faller mig varmt om hjärtat och sedan varierar jag plagg ifrån dessa. Jag har helt enkelt hittat en handfull varumärken som jag kan identifiera min personliga klädstil i som jag varierar. Det gör shoppingen så mycket enklare.  Gestuz Gestuz

Stickad tröja med puffärm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.