Stickad tröja

Mulberryväska

Stickad tröja

Jag bor i mina stickade tröjor numer! Finns det något skönare plagg? Det är helt klart det bästa med höst- och vintermodet! Den här nykomlingen fyndade jag på Lindex för bara ett par hundralappar. Jag passade på när de hade 25% på hela sortimentet. Däremot så tycker jag att bilderna på Lindex hemsida är något missvisande för där ser det ut som att den är mycket tjockare än vad den egentligen är. Oavsett så är jag kär i den! Jag bär ett linne undertill i samma färgnyans.

Beige stickad tröja

Min helg

Jag hade förresten en sådan mysig tredje advent. Alla “måsten” lades åt sidan och vi spenderade hela dagen tillsammans med barnen och verkligen njöt. Vi gick till en ny lekplats, på vägen hem köpte vi fika. Väl hemma lyssnade vi på Luciasånger och lekte. Fram mot kvällen hoppade jag och Ludwig i badkaret. Han älskar verkligen när någon utav oss badar med honom. Det var så mysigt för där satt vi i vattnet och pratade med varandra. Han berättade om Förskolan och alla kompisarna där. Oj vad jag älskar denna åldern! Det känns verkligen som att Ludwig har vuxit så mycket mentalt, han är så klok och känns stundtals så vuxen i sitt sätt.

Knitwear

Nu ska jag alldeles strax möta upp Karin för en morgon-PW, det har blivit en veckorutin för oss. Jag är så glad att vi har återupptagit denna rutinen, när vi bodde inne i stan så gick vi dagligen promenader tillsammans. Tänk att vi båda köpte hus här i Limhamn.

Stickad tröja

Stickad tröja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.