Stilfull cape och nytt jobb

Stilfull Cape

Stilfull cape

Det kan väl knappast ha undgått någon att en stilfull cape är ett av mina favoritplagg? En cape har så många användningsområden! Under varma vårdagar och på sommaren funkar den utmärkt som jacka. När det sedan blir höst och kyliga vinterdagar är den perfekt som ett värmande plagg inomhus. Den är helt klart ett måste i allas garderober! Jag tror bestämt att jag har fem varianter på capes och jag tröttnar aldrig. Denna beiga skönheten kommer från Stenströms, jag älskar den stilrena designen och att den är lite diskret. Färgen gör att den enkelt kan matchas till olika outfits. På dessa bilderna bär jag ett par byxor från Filippa K och en stickad tröja från Gestuz. Stövletterna kommer från Footlight som dessvärre är ett varumärke som har lagts ner.  Precis en sådan outfit som jag känner mig både fin och bekväm i, klassiska plagg som håller i tiden. Stilfull Cape Klassiskt mode Stilfull cape

Nytt jobb

Nu till en rolig nyhet! Idag började jag min nya tjänst som Teamledare Accounting och jag är så taggad! Jag är kvar på samma företag men har fått en ny tjänst. Framgent ska jag gå en ledarskapsutbildning och få testa på att ha personalansvar. Det känns som ett perfekt steg i min yrkeskarriär och det ska bli så spännande.  Affärsmode Stenströms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.