Stilrena regnkläder för barn

-Reklam för Kids-world

CeLaVi regnställ

Stilrena regnkläder för barn

För det första, det är inte klokt vad barn växer snabbt och konstant behöver påfyllning av kläder. Jag hinner knappt med! Något som jag tycker har underlättat enormt är att beställa barnens kläder på nätet. Om man bara vet vilken storlek som behövs är det så himla smidigt och i år är jag ute i god tid.

Den här gången var det dags för Ludwig att uppdatera sina regnkläder inför hösten, de gamla har blivit för små. Elsa kommer att få ärva Ludwigs regnkläder men vi har ett glapp i storlekarna innan det blir aktuellt så Elsa fick också en ny regnoutfit. Den blev inte helt otippat rosa, haha! Den är dock något för stor just nu men lagom tills dess att hon börjar att gå tror jag att den kommer passa perfekt.

Jag älskar CeLaVi’s stilrena design och det i kombination med helt underbara färger gjorde att valet inte var särskilt svårt. De ligger dessutom i en rimlig prisklass.

Stilrena regnkläder för barn

Ni finner både Ludwigs och Elsas regnkläder här (klick).

Turkost regnställ

CeLaVi regnkläder för barn

Det är så smart att regnbyxorna går så här högt upp. Det skyddar kläderna så bra när barnen ska vara ute och leka efter att det har regnat och de till exempel inte behöver ha regnjackan på sig. På sidorna finns det knappar vilket tillåter att man kan ha en tjockare jacka undertill. På jackan är det dessutom en härlig fleece i kragen vilket jag saknade i Ludwigs förra regnkläder. Färgen som jag har valt passar minst lika bra till en liten flicka så Elsa blir nästa ägare till de här regnkläderna.

Regnkläder

Kids-World en perfekt nätbutik med gigantiskt sortiment

Jag blev så glad när jag trillade in på Kids-World’s nätbutik, äntligen en webbutik med ett enormt utbud barnkläder. De har så många trevliga varumärken som jag inte har hittat i andra webbutiker. Jag tror bestämt att det kommer att bli fler beställningar ifrån denna sidan.

Regnkläder för barn Regnoverall för barn regnkläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.