Stilrena trädgårdsredskap

-reklam för By Benson-

Stilren vattenslang

Stilrena trädgårdsredskap

Något som jag har varit på jakt efter sedan mitt trädgårdsintresse tog fart är stilrena trädgårdsredskap. Här har verkligen By Benson lyckats och mig veterligen är de ensamma om det på marknaden. Jag har då aldrig sett på maken till trevligare trädgårds- och bevattningsredskap. Jag menar, spana in den här strålpistolen och vattenslangen! Wow!! En snyggare vattenslang får man leta efter! Älskar färgen och dessutom funktionen. Vattenslangen har nämligen den egenskapen att den växer efter hand som den fylls med vatten. Med andra ord tar den minimalt med plats när den inte används. Fullkomligt genialt! Strålpistolen har flera olika lägen och jag har personligen kärat ner mig i det läget som heter ”mist”, det blir ett sådant mjukt härligt vattenfall, perfekt när man ska vattna lite känsligare växter.

Just nu kan jag erbjuda er 10% rabatt på hela By Benson’s sortiment med koden ”thessan10”. Det här är dessutom världens bästa present att ge bort till den trädgårdsintresserade eller varför inte som inflyttningspresent till någon som precis har blivit med hus.

stilrena trädgårdsredskap stilrena trädgårdsredskap

Det var ju lättare sagt än gjort att knäppa av de här bilderna med två barn som hellre ville att mamma skulle jaga dem med vattenslangen….

stilrena trädgårdsredskap

strålpistol strålpistol stilrena trädgårdsredskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.