Stilrent datorfodral – MODE.

– inlägget publiceras i reklamsamarbete med dbramante1928

Computer sleeve

MODE. – ett stilrent datorfodral som matchar outfiten

Äntligen kan man klä upp sina mest älskade teknikprodukter i hållbara, miljövänliga och moderiktiga accessoarer. Ett stilrent datorfodral är ett måste när det kommer till den modemedvetne. Många gånger får man inte plats med sin dator i handväskan och då är det så himla smidigt att bära med sig laptopen i ett snyggt fodral. Som till exempel här, när man ska spendera tid på tåget och inte vill bära med sig någon onödig packning.

Datorfodralet är dbramante1928’s senaste kollektion MODE. som nu släpps i en alldeles ljuvligt höst-inspirerad färgskala. Dark chocolate, Ocean Blue och Sahara Sand, en färgskala som givetvis också matchar modeshowernas senaste färgschema. Jag stylar min outfit med den mjuka Sahara Sand och ni ser ju själva hur väl den smälter in i min outfit. Stilrent datorfodral

Hållbarhet

dbramante1928 är ett företag grundat i Danmark, jag har ju en tendens att alltid falla för dansk design. Helt ärligt så är vårt kära grannland så grymma på det de gör! Just den här kollektionen som heter MODE. är tillverkad av mycket slitstarkt och långvarigt Saffiano-läder. Man har tagit vara på biprodukter från kött- och mejeriindustrin, dvs lädret som man tillverkar produkterna i kommer inte från nötkreatur som föds upp för skinnet. Istället är det en biprodukt som raffineras till en vacker och hållbar produkt.

Jag älskar det stilrena i MODE. kollektionen och tycker att produkterna är så enkla att matcha till mina outfits. Det blir ju så mycket roligare med accessoarer som man rent av kan identifiera sig med. Enkelheten, det stilrena och färgskalan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.