Stilrent mjukis-set

Residus

Stilrent mjukis-set

Stilrent mjukis-set

Något som jag alltid har gjort så fort jag kommer innanför dörren här hemma är att jag byter om till mjukiskläder. Jag har gjort det så länge jag kan minnas och det finns ingen skönare känsla. Kläder som inte stramar åt någonstans och som man känner sig ledig och bekväm i. Däremot är det först på senare år som jag har börjat med att bygga upp en garderob av lite trevligare mjukis-set och det är jag så glad för!

Nu kan jag gå omkring i mina mjukiskläder utan att vara rädd för att någon skulle komma förbi och se hur jag ser ut. Haha, varför bryr man sig ens? Jag har visserligen blivit så mycket bättre på att faktiskt inte bry mig om det och åker tex allt som oftast osminkad/ofixad till ICA för att storhandla. Förr gjorde jag alltid det i samband med att jag hade tränat, det kändes liksom mer OK att gå omkring ”ofixad” om det var för att man hade tränat. Det är tur man blir klokare när man blir äldre.  Stilrent mjukis-set

Mitt senaste tillskott i mjukis-samlingen är det här otroligt sköna setet från Residus. Jag älskar att det är vida ben på byxorna, det gör att det samtidigt blir lite fashion-känsla över outfiten. I helgen passade jag dessutom på att cruisa runt i mina mjukis när vi åkte på utflykt med barnen. När jag sedan fick syn på den här utsikten var jag bara tvungen att knäppa av en ”outfit”. Känner mig ändå ganska nöjd över att jag fått till två outfitsinlägg på en vecka.

P.S. kan ni se getingen på bilden ovan?

Stilrent mjukis-set

Mina sneakers är från Superga och de vigde sig så väl till min nya lediga outfit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.