Stödstrumpor för behövande

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med GUS Textil-

Stödstrumpor för behövande

Minns ni mitt tjat om stödstrumpor här i bloggen när jag var gravid? Alltså på riktigt, jag var beroende av den typen av strumpor som bokstavligen räddade mig. Mina ben svullnade upp som vätskefyllda ballonger för att inte glömma att nämna alla krampattacker jag fick i tid och otid. Visst är det väl intressant hur kroppen reagerar på olika typer av påfrestningar? Behovet av stödstrumpor har dock inte försvunnit efter min sista graviditet! Förutom att jag känner mig extremt stek i mina leder så svullnar gärna benen upp efter en lång arbetsdag. De dagar som outfiten tillåter bär jag fortfarande stödstrumpor till jobbet! Skulle jag ut och flyga så hade jag absolut inte kunnat vara utan!

Därför tyckte jag att det passade utmärkt att lyfta fram GUS Textil i min blogg för är det någon som kan promota stödstrumpor så är det jag! Livets uppfinning för oss behövande. GUS Textil har ett brett utbud av stödstrumpor och det finns några som passar alla. För kortare varianter finns det flera olika ankelstödstrumpor. Om man vill pigga upp vardagen lite extra så finns det mönstrade stödstrumpor med roliga färger och mönster. Man kan också välja utifrån styrka, medium stöd, starkt stöd eller kompressionsstrumpa. På den tiden då jag var gravid hade jag starkt stöd på mina strumpor. Jag tror bestämt att jag har stödstrumpan att tacka för att jag klarade mig utan åderbråck och knappt några ådernät. Vi har nämligen åderbråck i släkten och ni som följt mig minns kanske att min mamma opererade bort sina åderbråck så sent som för bara några år sedan. Tänk hur länge hon led av dessa hemska bråcken. Kan man undvika det genom att bära stödstrumpor så är det värt det alla gånger!!

Min förhoppning är att jag ska kunna hjälpa några av er där ute genom att tipsa om denna sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.