Sveriges matkassar

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med Sveriges Matkassar-

Matkassar

Sveriges bästa matkasse

Har ni brist på inspiration när det kommer till matlagning? Är ni i behov av att förenkla vardagen? Tycker ni att det är svårt att veta vilken matkasse som passar just er? Då ska ni ta en titt på Sveriges Matkassar för där får ni en överskådlig summering av de absolut bästa matkassarna på marknaden. På denna sidan kan man hitta recensioner, för- och nackdelar samt prisuppgifter på olika matkassar. Denna sidan gör det så mycket enklare att välja vilken matkasse som passar för just dig.

Vi har kört matkassar i omgångar och framförallt när vi båda två jobbar är det guld värt att outsourca middagsansvaret. Jag älskar verkligen hela konceptet med att beställa färdiga matkassar. Man slipper planera måltider, man slipper att storhandla och man får en varierad kost. Det väcker dessutom matlagningslusten när man testar lite nya recept. Från de matkassarna som vi hittills har testat har vi sparat våra favoritrecept i en plastmapp som vi sedan plockar fram med jämna mellanrum.

Senaste i raden av matkassar som vi testade är en matkasse från Hello Fresh. En ny matkasse i Sverige men de är bland de största aktörerna i USA. Det unika med denna matkassen är att man kan välja mellan tio olika recept. Det är alltså en matkasse där man har möjligheten att påverka innehållet. Det gillar jag för det händer ju att det annars blir någon maträtt som man kanske inte alls gillar. Precis alla maträtterna som vi valde i vår matkasse var jätte fräscha och vi har tillagat dem flera gånger om. Matkassen packas så att alla ingredienserna till de olika maträtterna är samlade i olika papperspåsar vilket effektiviserar ytterligare vid matlagningen. Man får dessutom kryddor och andra tillbehör till som flera aktörer räknar med att man har hemma. Det är ett stort plus tycker jag! Jag vet inte hur många gånger som jag i sista minuten har fått bege mig till affären för att vi trots att vi beställt matkasse inte har haft alla ingredienser hemma.

Nåväl, det börjar bli dags för oss att beställa en ny omgång matkasse och jag tror bestämt att det blir Hello Fresh en gång till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.