Världens skönaste täcke

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med The NAP Lab

Världens skönaste täcke

Utan att överdriva så är det här täcket det skönaste täcket som jag har sovit med. Det känns bokstavligen som att man svävar på moln när man har kurat ner sig i sängen. Täcket beskrivs på The NAP Lab’s hemsida som deras mest innovativa produkt och det förstår jag. Det här är ett täcke som har ett unikt material med minimal miljöpåbverkan.

Fakta om materialen

Täcket är tillverkat i ett yttertyg i Tencel, med en fyllning av Tencel och Repreve.

Repreve är ett material som tillverkas av återvunnen plast, oftast plastflaskor som har fiskats upp i haven. Plasten smälts ner och vävs sedan till ett fluffigt och mjukt stoppningsmaterial. Så smart och så viktigt! När det kommer till Tencel så har materialet en otrolig andningsförmåga. Det är mindre resurskrävande än vanlig bomull och transporterar bort fukt 50% bättre än bomull. Materialet är otroligt mjukt och lent och är ett naturligt allergivänligt material. Tencel är även ett biologiskt nedbrytbart material.

Antibakteriellt örngott

Silver Sleep Örngott

Personligen skulle jag vilja säga att även detta örngott borde klassas som The Nap Lab’s mest innovativa produkt. Det här är alltså ett örngott som eliminerar 99,9% av bakterier så att du och din hy vilar på en ren och fräsch yta. Visste ni att ett vanligt örngott drar till sig bakterier och det lägger man sedan sin hud emot? Så snuskigt! Jag vill tro att ni är fler än jag som värnar om en fräsch hy i ansiktet. Allt som gynnar min hy är välkommet! The NAP Lab’s örngott innehåller antimikrobiellt silver som förhindrar 99,9% av all bakterietillväxt.

Rabattkod

Om ni är på jakt efter att införskaffa ett nytt täcke så borde ni passa på nu! Med min kod “thessan.se25” får ni hela 25% rabatt på The NAP Lab’s sortiment (ej sängar eller sängkläder från Luxury Hotel Collection).

The NAP Lab

Världens skönaste täcke

Världens skönaste täcke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.