There might be a wedding coming up…

IMG_4097

Snart, snart, snart ska vi äntligen till juvelaren och planera förlovningsringen och jag tänker lite som så…att det kanske till och med är lika bra att bestämma (designa) vigselringen när man ändå håller på! Jag har en del vänner i min omgivning som gett mig tipset att planera/införskaffa båda ringarna direkt eftersom det annars kan bli svårt att matcha de två, hur som helst ska det bli otroligt spännande att lära sig lite mer om diamanter för det kommer ringen utan tvekan att ha!

Nu är vi i och för sig väldigt kluvna kring om det kommer att bli ett bröllop inom det närmaste men vi är i vart fall eniga om att vi när vi gifter oss vill bjuda in både vänner och familj så ett ”litet” bröllop är det ju inte tal om, man kommer väldigt snabbt upp i ett stort antal gäster och det kostar där efter så det är väl egentligen alternativkostnaden till att lägga så mycket pengar på en endaste dag/kväll/natt som får oss att tvivla lite på bröllopet (vi har ju även planer på att inom det närmaste byta boende). En sak är vi dock eniga om och det är att vi vill hålla vigseln i en kyrka och bröllopsfesten på ett Slott, jag har ju besökt ett antal slott genom åren och har redan några favoriter. Senaste slottsbesöket gjorde jag och Linda i höstas och vad vore väl mer passande än en outfitbild ifrån just Kronovalls Vinslott som vi besökte?

Nej, nu ska jag bege mig till kontoret för jag har massor att göra! Igår satt jag bänkad framför jobbdatorn från halv åtta på morgonen till halv sju på kvällen och jag misstänker att denna dagen kommer att se likadan ut…

Foto: Linda 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.