Till Salu

Håll i hatten, här går det i 190!! Jag tog en paus ifrån bokslutet och rensade hjärnan med lite spinning tidigare ikväll, det är skönt att slippa tänka för en stund och jag måste säg att jag är aldrig så fokuserad på ett träningspass som jag är när jag är överbelamrad med arbete. Fokuset sitter liksom kvar och man dundrar på likt en duracellkanin, samma sekund som jag kliver på cykeln går jag in i någon form av trans och jag bara trampar och trampar och trampar. Utan att jag knappt lyssnar gör kroppen vad den ska och följer instruktörens alla rörelser, svetten sprutar och endorfinerna börjar sakta men säkert sprudla.

Jag går därifrån med helt ny energi och är laddad till tusen, hjärnan har fått sig en välbehövlig paus och jag kan åter igen fokusera på siffrorna. Nu ska jag dock släcka ner jobbdatorn, jag hade dock haft att göra hela natten men utan sömn blir jag ett monster och sömn är det brist på för tillfället!

Det var egentligen inte därför jag loggade in här utan jag kom just på (efter att CJ hjälpt mig att sälja jackan när jag själv var på spinning) att jag har glömt att lägga ut min Blocket-annons på bloggen, det är kanske någon av er som är ute efter ett par varma (och URSNYGGA) vinterkängor i storlek 37? Jag råkade nämligen köpa dessa något för små vilket jag grämer mig något fruktansvärt över (min vanliga storlek är 37 så de är nog något små i storleken), men jag har insett att jag inte kan gå några längre sträckor utan att tårna domnar och då är det dags att ta tjuren vid hornen och ge dem en ny ägare.

Jackan sålde jag alltså idag men kängorna finns kvar om någon är intresserad!

Ni finner länk till annonsen här (klick).

Skärmavbild 2016-01-11 kl. 22.40.55

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.