Tips på adventskalender för en 2-åring

Självklart ska Ludwig ha en adventskalender i år, innan vi bestämde oss för vilken han skulle få hade jag ingen aning om hur brett utbudet var även för 2-åringar! Jag fick så många tips på min Insta-Story när jag kastade ut förfrågan och de jag fastnade mest för är allt från Brio’s kalender där det bakom varje lucka gömmer sig små spännande leksaker till Babblarnas Julkalender som innehåller torkad frukt och Pixi/Greta Gris där man får små böcker. Vi bestämde oss slutligen för att beställa den från Brio då vi tror att han kommer att uppskatta den mest, Babblarnas hade han garanterat också älskat men jag tror att det hade blivit svårt att få honom att förstå att han bara får en lucka i taget. Jag menar, när han väl får glass här hemma så nöjer han sig inte med en utan skriker efter mer och blir fullkomligt rosenrasande om vi säger nej. Haha! Små böcker är ju superkul men han är inte riktigt där än att han faktiskt sitter och lyssnar när vi läser en bok, han tröttnar väldigt snabbt och är mer intresserad av de böckerna som har ljud. Nästa år får det bli en sådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.