Tips på hur du shoppar smartare

-reklam för Smarto-

Det här med att shoppa digitalt kan stundtals kännas som en djungel. Håller ni inte med? Det finns så många aktörer som krigar med varandra och man kan bli rent snurrig av alla mejl-utskick om kampanjer hit och dit. Black Friday är ett typexempel på när det faktiskt kan gå överstyr med informationsflödet. Vissa år har det resulterat i att jag istället för att slå till på den där dealen jag hade tänkt mig istället stängt ner datorn och skippat att shoppa. Den känslan har i sin tur lett till att jag numer är betydligt mer strukturerad i mitt shoppingbeteende. Dels så har jag alltid en lista nära till hands där jag skriver ner saker och ting som jag behöver införskaffa. Det kan vara allt ifrån ett nytt skrivbord till en mascara. Jag vill vara förberedd när det dyker upp en bra deal samt så möjliggör det även att jag aktivt kan söka efter bra deals.

Smarto

Smarto är en tjänst som hjälper dig på traven när det kommer till att hitta de bästa priserna på marknaden, oavsett om det är Black Friday eller en vanlig tisdag. Smarto tror på smarta val, inte bara ”bäst i test”, det kan tex betyda att byta mobilabonnemang ofta, pausa sin prenumerationstjänst eller köpa förra årets produkt till halva priset. På Smarto uppdateras priser och rabatter i realtid så att man aldrig ska behöva missa en bra deal. Så mitt tips till dig är att även du ska börja shoppa mer strukturerat och smart. Ett första steg är att spana in Smarto innan du köpslår så finner du kanske produkten till ett mycket bättre pris.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.