Torups slott & Bokskogen

Torups slott

Torups slott & Bokskogen

Visst ser det nästan ut som att vi härstammar från samma tidsepok som slottet här! För övrigt, ser inte hela bilden ut som en tavla? Det är så otroligt vackert vid Torups Slott och Bokskogen. Här har vi varit flera gånger. Jag minns när vi for dit då Elsa bara var någon månad gammal. Vi hade packat ner henne i en overall och höll just på att lägga ner henne i barnvagnen när en kvinna frågade hur gammal Elsa var. När vi svarade henne tittade hon storögt på oss och sa att hon var så imponerad över hur vi orkade ta oss dit med två små barn. Hon mindes tillbaks när hon själv hade småttingar och hur intensivt det var. Helt ärligt så orkade inte vi heller och jag förstår fortfarande inte hur vi orkar, haha.

Jag har insett att jag mår bäst när jag får tid till återhämtning mellan alla aktiviteter. Med facit i hand så hade vi lite för mycket bokat under semestern. Med det sagt så menar jag inte uppstyrda aktiviteter utan snarare att vi hela tiden skulle träffa någon, vara på en särskild plats, fixa med bjudningar och åka på utflykter. Ovanpå det hade vi den förbaskade renoveringen som aldrig tycks bli helt klar! I söndags var jag helt slut i rutan och jag tror att hela familjen verkligen njöt av att bara vara hemma helt själva och fixa i trädgården. Torups slott Torups slott

Vi har hur som helst många fina minnen från denna sommaren och jag är glad att jag lyckats knäppa av lite bilder emellanåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.