Trädgårdskrukor och helgplaner

Trädgårdskrukor Trädgårdskrukor

Trädgårdskrukor

Jag är så nöjd med våra trädgårdskrukor som till största delen kommer från Bergs Potter. Jag har samma krukmodell i olika storlekar. De små krukorna på trappsteget som Elsa sitter på har jag dock köpt på Plantagen. Älskar patinan på krukorna när man har använt krukorna ett tag. Just denna krukan från Bergs Potter har fått ta hand om en stickling från vår Lavendel i trädgården och till min förvåning lever den fortfarande. Den har dock inte blommat något särskilt i år men Calle menar på att det kommer, det var förra året som vi planterade den. Jag hade nog hellre bara köpt en ny Lavendelplanta, tålamodet finns liksom inte.

Helgplaner

Igår kickade jag igång helgen med en AW tillsammans med en väninna/kollega. Vi hade bokat en träff med Nestor på Chanel Beauty här i Malmö. Han sminkade oss båda och gav oss en massa tips. Bästa starten på en AW! Vi fortsatte sedan mot Lilla Torg och åt middag på Mando som kvällen till ära hade 40% på hela menyn. Det blev en tidig kväll men ack så trevlig. Idag ska vi hem till vänner på kräftskiva och jag är så taggad på denna kvällen. Vi har beställt taxi till klockan 01:00 så förhoppningen är att vi även ska få lite vuxentid efter att barnen har nattats. Med andra ord tar jag lite revansch på förra helgen som mestadels var negativ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.